Condiții de participare

1. Condiții de participare campanie “30 de secunde pentru bine”

  • Informații generale despre campania “30 de secunde pentru bine”-

Campania  “30 de secunde pentru bine”- https://30secpentrubine.btonic.ro”  este organizată de B! TONIC, un brand al  Lifecare Essentials SRL in colaborare cu Asociatia ABC-ul Nutritiei. Obiectivul organizației este de ajutorare a copiilor defavorizati prin alocarea unui procent din profitul vanzarii suplimentelor alimentare BTONIC. Scopul este de a motiva oamenii să posteze clipuri video în care fac genuflexiuni timp de 30 de secunde, să utilizeze hashtag #30secpentrubine în postările lor pe social media și să încurajeze prietenii să facă același lucru. B! TONIC va oferi 1 leu la fiecare 10 genuflexiuni pentru cazuri sociale precum Asociatia Hoffnung Romania si Asociatia Club Sportiv Climb Again,  donand o parte din profitul realizat din vanzarea suplimentelor alimentare.

1.2 Cine poate participa? Mecanismul campaniei

(1) Participarea este deschisă persoanelor fizice care au împlinit vârsta de 18 ani la începutul perioadei campaniei.

(2) Este necesar ca participanții să filmeze și un videoclip în care timp de 30 de secunde execută genuflexiuni, clip ce este necesar să îl posteze public în rețelele Facebook/Instagram cu hashtag #30secpentrubine. În plus, încă trei persoane trebuie să fie nominalizate de către acea persoană pentru #30secpentrubine, fiind numiți în videoclip și marcați/etichetați în post (@ion vasile exemplu)
(3) Participarea este posibilă de pe 1 până la 19 Decembrie 2018, ora  23:59

1.3 Cine nu poate participa?

Participarea grupurilor de mai mult de 20 de persoane nu va fi luată în calcul, cu excepția cazului în care a fost încheiat un acord prealabil cu organizatorii campaniei. Contactul se face la adresa daniela.dinica@btonic.ro sau diana.chitu@abcnutritiei.ro

1.4 Excluderea din campanie

Lifecare Essentials SRL  își rezervă în continuare dreptul de a exclude persoanele care

  • încearcă să încalce condițiile de participare,
  • înceracă să furnizeze informații personale false sau
  • se folosesc de ajutoare neautorizate sau obțin altfel de avantaje prin manipulare. Persoanele excluse nu pot obține nici o pretenție în acest sens.

1.5 Perioada de participare

Pentru Campania  “30 de secunde pentru bine – # 30secpentrubine” începe la 1 decembrie 2018, ora 14:00 și se termină în 19  decembrie 2018, ora 23:59. Videoclipurile publicate pot fi luate în considerare numai dacă toate condițiile de participare sunt îndeplinite până la termenul limită.

1.6 Dreptul la modificarea și suspendarea concurenței

Lifecare Essentials SRL  își rezervă dreptul de a schimba, suspenda sau rezilia întrega campanie sau orice parte a acesteia orice moment, integral sau parțial, mai ales dacă din motive tehnice sau legale nu mai este garantată executarea corespunzătoare a acțiunii.

1.7 Care sunt condițiile de participare?

1.Condițiile de participare se aplică în plus față de toate descrierile și reglementările prezentate în contextul întregii declarații. Prin participare, participantul este de acord cu normele în întregime.

2. Obligații comportamentale și încălcări ale drepturilor de proprietate ale terților(1) Persoanele participante sunt de acord că documentele, videoclipurile și fotografiile furnizate în contextul campaniei de donare, publicarea conținutului și denumirea și denumirea participanților sunt utilizate și în activitatea presei și mass-media însoțitoare a inițiatorilor campaniei.(2) Participanții sunt responsabili pentru tot conținutul și videoclipurile postate. Lifecare Essentials SRL nu este răspunzătoare pentru conținutul, videoclipurile și imaginile distribuite prin acțiunea de donație a participanților în mod individual și nu este răspunzătoare pentru eventualele revendicări ale terților. Participanții înteleg statul Lifecare Essentials SRL  complet inofensiv  în acest sens.

3. Limitarea răspunderii: Orice obligații de compensare la Lifecare Essentials SRL și asociații săi, angajații și reprezentanții sau în legătură cu punerea în aplicare a campaniei, indiferent de motive legale, sunt limitate la cazurile de intenție și neglijență gravă. Acest lucru nu se aplică răspunderii pentru daune rezultate din rănirea membrelor sau a sănătății. Videoclipurile pentru # 30secpentrubine  sunt responsabilitatea exclusivă a participanților respectivi. Numai să vă asigurați că videoclipurile și documentele, textele și imaginile publicate în legătură cu # 30secpentrubine respectă prevederile legale menționate anterior și aplicabile. Informațiile greșite sau inexacte trebuie să fie respinse. Pentru linkuri către site-uri externe, în special pentru conținutul și acuratețea acestora Își asumă răspunderea pentru Lifecare Essentials SRL. La momentul legăturii, nu s-au constatat încălcări legale. După notificarea unei astfel de încălcări, linkul va fi eliminat imediat.

4. Confidențialitate (1) Prin participarea la campanie, participanții sunt de acord cu publicarea Facebook cu specificarea numelui pe toate suporturile organizatorilor. (2) Pentru a participa la campanie sunt necesare furnizarea următoarelor date personale: Facebook numele de utilizator. Astfel, LifeCare Essentials SRL publica numele participantilor, clipuri video sau imagini ale acestora. LifeCare Essentials SRL utilizează datele numai în contextul dispozițiilor relevante de protecție a datelor din Legea GDPR privind protecția datelor personale. (3) Fiecare participant este îndreptățit în orice moment să solicite informații scrise despre datele personale stocate la Lifecare Essentials SRL; el se poate aplica în baza legislației privind protecția datelor, atât corectarea și ștergerea datelor cu caracter personal și utilizarea de date acordul revocate (de asemenea, prin e-mail la daniela.dinica@btonic.ro ).

5. Altele: Suma donată este limitată cu o sumă maximă în valoare de 5.000 €.

6. Informații și condiții Facebook(1) Pe lângă aceste condiții de participare, relația dintre organizatori (Lifecare Essentials SRL, Asociatia ABC-ul Nutritiei), participantul și Facebook sunt guvernate de termenii de utilizare (https://www.facebook.com/policies) și de politica de confidențialitate https://www.facebook.com/about/privacy) de pe Facebook.(2) Participanții nu pot pretinde reclamații împotriva Facebook care apar în legătură cu participarea la campania #30secpentrubine.(3) Acesta campanie nu are nicio legătură cu Facebook și nu este în niciun fel sponsorizat, sponsorizat sau organizat de Facebook.(4) Toate anchetele și informațiile referitoare la campanie trebuie adresate către Lifecare Essentials SRL și nu către Facebook.

7. Dispoziții finale (1) În cazul în care condițiile de participare conțin reglementări ineficiente, valabilitatea condițiilor rămase nu este afectată. (2) Se aplică legea in vigoare.Procesul legal este exclus.
Încărcarea  videoclip-ului În cazul în care utilizatorul trimite un video de pe site-ul https://30secpentrubine.btonic.ro  pentru a participa la campanie, există următoarele condiții suplimentare: ·

Utilizatorul asigurat de toate drepturile de autor și drepturile pentru video sale publicate, și în special în iluminarea unor terțe părți privind acordul pentru publicare a avea și explică faptul că pentru a menține Lifecare Essentials SRL în cazul creanțelor de către terți·

Prin încărcarea videoclipului, utilizatorul Lifecare Essentials GmbH își dă acordul, același lucru să fie publicate pe termen nelimitat și gratuit pentru propria lor campanie de marketing și în scopuri promoționale pe pagina lor de Facebook sau de a se replica.

În plus, (la fel ca toate contribuțiile) orice conținut ilegal interzis, mai ales conținut pornografic, care promovează rasismul sau condțiile inumane. În cazul încălcării acestor reguli, utilizatorul trebuie să fie responsabil pentru orice încălcări legale și își asumă integral conținutul clipului.